+0031-653354321     +0351-915803236     info@casaconsolo.nl

Algemene en reserveringsvoorwaarden

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van Bed and Breakfast Casa Consolo

Casa Consolo is niet verantwoordelijk voor schade, verlies, diefstal, ongelukken etc., Dit blijft je eigen verantwoordelijkheid net als thuis. Het betreden of gebruik van de kamers, tuin, zwembad, barbecue etc. valt onder verantwoordelijkheid van de gast/bezoeker. De reis naar Casa Consolo als ook andere risico's is voor eigen rekening. Wij adviseren je om hiervoor een reisverzekering af te sluiten.

Indien je per ongeluk eigendommen van Casa Consolo beschadigd wordt hiervoor het bedrag van de totale vervanging ( inclusief arbeidsloon) in rekening gebracht.

Alle kamers en binnenruimtes zijn rookvrij. Voor rokers is er een mooi terras met meubilair aanwezig.

Om de veiligheid van onze gasten te kunnen garanderen kunnen wij geen huisdieren toestaan.

Reserveringsvoorwaarden

Als de reservering is ontvangen sturen wij je per e-mail of per post de bevestiging. In deze bevestiging is opgenomen dat de reservering pas definitief is wanneer 50% aanbetaling op onze Nederlandse of Portugese bank is gestort. Je krijgt dan van ons een tweede bericht met bevestiging van ontvangst. De resterende 50% dient bij aankomst aan ons betaald te worden. Bij annulering door eigen omstandigheden of familieomstandigheden vergoeden wij 50% van het totale bedrag tot 21 dagen voor de reservering. De aanbetaling is dus niet terug te vorderen. Wij adviseren je om hiervoor een annuleringsverzekering af te sluiten.

De huurprijzen voor de kamers zijn inclusief een uitgebreid ontbijt.

De huurpijzen zijn gebasseerd op het aantal personen waar wij de kamers op verhuren en bij een extra persoon (bed) brengen wij hier €15 per nacht voor in rekening. 

Bij een last minute boeking van minder dan vier weken voor aankomst, dient het volledige bedrag in één keer te worden voldaan.

Je kamer is beschikbaar vanaf 15.00 uur en op de dag van vertrek mag je er tot 10.30 verblijven. Het is geen probleem om je baggage bij ons te laten mocht je die dag later vertrekken.

casa consolo een kleinschalige b&b in de Algarve