+0031-653354321     +0351-915803236     info@casaconsolo.nl

Sportief 

Wandelen

Wie van wandelen houdt, kan zijn hart ophalen. Langs de kustlijn vind je kliffen die je meenemen in een wandeling langs de kust. Je loopt dan van strand naar strand. Wij hebben zelf hier voor ons werk menig wandeling met gasten gedaan. Wie meer van natuur houdt, kan lopen in het natuurpark van Fonte Férrea. Hier ligt een diversiteit aan bergpaden die elk hun eigen route hebben door de bergen van São Brás De Alportel. Wij vertellen je hier graag over en lopen vaak zelf deze routes.

MountainBike/Wielrennen

De Algarve is een paradijs voor mountainbikers en wielrenners. Wij werken samen met Avalanche Bike São Brás. Zij verhuren zowel mountainbikes als racefietsen. Deze fietsen worden op maat aangeboden en bij ons op de Casa afgeleverd. Het fijne aan de Algarve is dat je niet altijd hoeft te klimmen maar er ook voldoende vlakke stukken zijn. Bij ons vandaan hoef je niet ver te rijden naar een mountainbikeroute. Ook wielrenners kunnen vanuit Casa Consolo zo de fiets op en knallen.

Golf

Menig Nederlandse golfer kent de Algarve. Wat deze streek zo aantrekkelijk maakt om te golfen, is het klimaat in het voor- en najaar. Wanneer het in Nederland vaak nat en koud is kun je in de Algarve al een balletje slaan. In de Algarve heb je keuze uit wel meer dan twintig verschillende golfbanen. Bij ons vanuit São Brás de Alportel vind je Quinta da Ria en Castro Marim. Een mooie combinatie van sportief bezig zijn, zon, strand en lekker eten.

Paardrijden

Het is leuk om tijdens de vakantie in de natuur op een paard te rijden. Vanuit Casa Consolo kun je bij Centro Hipico Santa Maria terecht. Deze manage verzorgt diverse tochten door de binnenlanden van het gebied bij Sao Bras de Alportel. Het is een manege voor jong en oud.


Casa consolo een kleinschalige b&b in de Algarve