+0031-653354321     +0351-915803236     info@casaconsolo.nl

Onze Buren

Hamburgueria Da Villa

Buiten een keur aan lekkere restaurants die de Algarve biedt, is het ook leuk dat wij in ons dorp jonge mensen hebben die een leuke trendy hamburgerzaak opgezet hebben. Je hebt hier keuze uit vele soorten hamburgers die je samenstelt met een saus en waarbij frietjes geserveerd worden. Gewoon eens leuk voor de afwisseling of voor de kinderen. Hamburgueria da Villa ligt op 7 minuten afstand (auto)

Markt

Op zaterdag is er een weekmarkt in São Brás de Alportel. Het is een klein marktje in een hal waar veel vis en groenten te koop zijn. Buiten staan verkopers van kleding en huishoudelijke spullen. Het is een verzamelplek waar mensen op zaterdag bij elkaar komen en onder het genot van een kopje koffie met elkaar socializen.

Casa da barreira

In het historische cetrum van São Brás de Alportel zit onze buurvrouw Claudia met haar sfeervolle koffie/lunch barretje, Casa Da Barreira. Het was vroeger van haar opa en oma en diende als kruidenierswinkel. Hier vind je nog de oude vitrinekasten uit die tijd. Wat deze zaak anders maakt dan andere zijn de inrichting, gevoel voor mooie dingen en de lekkere koffie en etenswaren die Claudia  vaak zelf maakt. Dit is onze favoriete plek om even te relaxen en een krantje te lezen.

Monte dos marafados

Op loopafstand van Casa Consolo bevindt zich Monte Dos Marafados. Een plek voor kinderen waar zij kunnen klimmen en spelen. Er zijn mogelijkheden tot boogschieten en paintballen. Het is een combinatie van scouting en speeltuin.

Casa Consolo een kleinschalige b&b in de Algarve